Occasionbemiddeling

Een unieke service:

Autobedrijf Wilbèr van Gogh bemiddelt voor u door heel Nederland bij de aanschaf van een betrouwbare occasion.

U bent op zoek naar een auto? U weet (ongeveer) wat u wilt qua merk, opties, kilometerstand, prijsniveau enz?
Wij vinden voor u de auto die u zoekt, tegen een goede prijs en met de zekerheid dat alles netjes en correct wordt afgewikkeld.

Hoe werkt onze unieke dienstverlening?
U geeft uw wensen en eisen aan ons door. In een gesprek zorgen we dat we samen helder voor ogen hebben wat u precies zoekt. Wij gaan op zoek en houden u steeds op de hoogte van onze bevindingen en mogelijkheden.
Als we een ‘match’ vinden bespreken we deze met u. Voldoet de gevonden auto inderdaad aan uw wensen dan gaan we proberen de auto voor een zo scherp mogelijke prijs in te kopen, waar dan ook in Nederland.
U bent dan uiteraard nog steeds nergens toe verplicht!
We gaan samen met u de auto bekijken, een proefrit maken, de onderhoudshistorie beoordelen, staat van onderhoud bekijken en de auto grondig technisch onderzoeken.
Als de auto voldoet aan uw wensen en als het onderzoek heeft bevestigd dat we met een betrouwbare occasion te doen hebben, gaan we over tot de aanschaf.
Ook daarbij hoeft u zelf geen risico’s te lopen; wij kopen de auto, zorgen voor de overschrijving van het kenteken, transport, vrijwaring enz.
U koopt uw auto vervolgens gewoon bij ons: uw eigen vertrouwde Autobedrijf Wilbèr van Gogh.
Desgewenst kunnen wij u een volledige of gedeeltelijke garantie op uw auto aanbieden

U krijgt vooraf van ons een duidelijke all-in prijsopgave. En dat is het bedrag dat u aan ons gaat betalen bij de aanschaf. Wij berekenen onze marge door aan de verkoper zodat u geen extra kosten hoeft te betalen voor onze diensten.

Vele tevreden klanten gingen u voor.